پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
من باز هم ميگم ..... اين فوروارد آينده خوبي داره !!!! حالا اين روزنامه ها هر چي دلشون ميخواد بنويسند ...... امروز هم تو خبرها خوندم توي تمرين قطبي از بازيكنها خواسته بود تا مي تونند دي كارمو رو تو موقعيت گل قرار بدن ..... به نظرم فكر خوبيه و بايد نتيجه بده !!!!
غياثى: هر دو گل سپاهان مردود بود / نيكبخت از يك جنجال بزرگ جلوگيرى كرد
کانون هواداران پرسپولیس : تحلیل رضا غياثى رييس اسبق كميته داوران از قضاوت محسن تركى و كمك هايش جالب است:
به اعتقاد من عليرضا واحدى نيكبخت با زدن گل سوم تيمش از يك جنجال بزرگ ديگر در داورى كشور جلوگيرى كرد.
اگر بازى با تساوى يا شكست پرسپوليس به پايان مى رسيد، اشتباهات تاثيرگذار داورى اعتراضات و جنجالى بزرگتر از اتفاقات ديدار پرسپوليس برابر مس كرمان را به دنبال داشت.وى افزود: در دقيقه ۲۸ اين ديدار گل نخست سپاهان در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد كه از چشم رسول فروغى، كمك داور دوم اين مسابقه دور ماند.
همچنين در صحنه گل دوم اين تيم كه توسط عماد رضا به ثمر رسيد اين بازيكن با دست چپ، نبى ا... باقرى ها را هل داد و پس از خطا بر روى او گل دوم خود را به ثمر رساند كه اين گل نيز مردود بود.
غياثى در مورد اخراج هادى عقيلى، مدافع سپاهان هم گفت: او به دليل شبيه سازى خطا در محوطه جريمه حريف كارت زرد دوم را دريافت كرد كه تصميم تركى كاملا صحيح بود.همچنين در صحنه اى كه توپ در محوطه جريمه به دست مدافع سپاهان برخورد كرد ادامه بازى بهترين تصميم بود كه داور مسابقه به درستى اين كار را انجام داد.
سرانجام ابراهیم توره پيدا شد !
کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم توره، مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، پس از 20 روز غيبت در تمرينات، بالاخره با مدير برنامههاي خود گفت و گو كرد.
اين بازيكن قرار است با توجه به تهيه بليط هواپيما، امشب وارد ايران شود.
مديران باشگاه پرسپوليس امروز در جريان اين موضوع قرار گرفتهاند
دیکارمو : هواداران مرا ببخشند، جبران می کنم//در بازی با سپاهان فشار روحی زیادی تحمل کردم
کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درخصوص عدم گلزنی خود در دیدار با سپاهان گفت: هواداران مرا ببخشند قول می دهم در بازی های آتی جبران کنم.
"دی کارمو "در گفتگویی خاطرنشان کرد: بعد از به هدر دادن دو موقعیت صد درصد گلزنی در بازی برابر سپاهان چیزی نمی توانم بگویم جز اینکه از هواداران عذرخواهی کنم و شرمنده آنها باشم .
وی تصریح کرد: می دانم همه از من انتظارات گلزنی دارند اما خودم هم هنوز متوجه نشده ام چرا به این شکل بازی می کنم و توپ را به این راحتی از دست می دهم.
وی ادامه داد: در بازی با سپاهان پس از به هدر دادن دو موقعیت گل، فشار روحی شدیدی بر من وارد شد و همین موضوع بر استرس من تا پایان بازی تاثیر گذاشت. دی کارمو اذعان داشت: نیاز به زمان دارم و مطمئنم با همکاری تیمی بازیکنان و دستورات تاکتیکی قطبی همانطور که انتظارات از من بالا است بتوانم برای پرسپولیس گل بزنم.
علي كريمي بازي مقابل مقاومت سپاسي را از دست داد
علي كريمي كه در بازي روز گذشته در دقايق پاياني دچار درد از ناحيه پاي راست شد و در تمرين امروز شركت نكرد، با بررسي پزشك باشگاه مشخص شد كه از ناحيه عضله كشاله ران پاي راست دچار كشيدگي شده و ديدار مقابل مقاومت سپاسي را از دست خواهد داد.
دكتر زرينه، پزشك تيم فوتبال پرسپوليس در گفت و گویی اظهار داشت: باتوجه به تلاشهايي كه انجام دادهايم، 3 روز كريمي نياز به استراحت دارد. خيلي بعيد است كه بتواند در ديدار مقابل مقاومت سپاسي به ميدان برود. اين مورد را به سرمربي پرسپوليس اعلام كردم كه متاسفانه خبر ناخوشايندي براي ما است.
وي افزود: مسعود زارعي نيز كاملا زير نظر كادر پزشكي قرار خواهد گرفت. سعي ميكنيم او را هرچه زودتر به شرايط آرماني برسانيم.
اگه علی کریمی نتونه به این بازی برسه فکر کنم دیکارمو فیکس بازی کنه
=====
مسابقه بعدی:
مقاومت سپاسی - پرسپولیس
پنجشنبه 9/08/87 ساعت 14:45
مکان : ورزشگاه حافظیه شیراز
آخرین نتیجه : مقاومت 0 - پرسپولیس 2
سپاس:11():
سلام :
امشب حسابي سپاهان تو 90 ضايع شد !
گيرشون اين بود که اون حرکت تو 18 پرسپوليس يک پنالتي بوده و داور نگرفته ... که کارشناس برنامه
گفت و همه نيز مي دانند که اون صحنه پنالتي نبوده ...
ولي اين جاش جاب تر مي شه که داور يک پنالتي براي پرسپوليس نگرفته ...
يعني به عبارتي بازي :
4 - 1 به نفع پرسپوليس
قول قهرماني ميدهم
قطبي پس از چهارمين شكست ليگ:
از پرسپوليسيهاي داخل و خارج معذرت ميخواهم
داوريها خوب نيست؛ متاسفم براي فوتبال ايران و ليگبرتر
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/08/09
10-30-2008
18:05:27
8708-05031: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با وجود كسب چهارمين شكست اين تيم در ليگ هشتم بار ديگر به هواداران اين تيم قول قهرماني داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از شكست يك بر صفر پرسپوليس در بازي مقابل مقاومت سپاسي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: زماني كه بر اثر يك حادثه به حريف يك گل هديه ميكنيم و در واقع به خودمان گل ميزنيم و با وجود آنكه به اندازه كافي موقعيت درست ميكنيم و نمي توانيم از آن استفاده كنيم، طبيعي است كه پيروز نشويم در هر صورت اين نتيجهاي است كه بايد به خاطر آن از تمامي پرسپوليسيهاي داخل و خارج از ايران عذرخواهي كنم. ما بايد اين بازي را ميبرديم و بي ترديد تيمي كه براي قهرماني در آسيا تلاش ميكند بايد در همه بازيهايش بجنگد با اين حال سه برد پياپي براي هر تيمي مشكل است چرا كه ما بايد هر چهار روز يكبار به ميدان برويم .
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس از نظر روحي و رواني خسته بودند و دقت و انرژي لازم را نشان نداند. ما تلاش كرديم در نيمه دوم سرعت بيشتري به بازي بدهيم و از كنارهها به دروازه مقاومت نزديك شويم با اين حال وقتي توپها در درون دروازه نميرود، دروازهبان و بازيكنان تيم مقابل بهتر از تمامي روزهاي خود حاضر ميشوند، طبيعي است كه نتوانيم نتيجه بگيريم، تمامي تيمها در مقابل پرسپوليس بهتر از شرايط هميشگي خود بازي ميكنند.
قطبي خاطرنشان كرد: آنچه كه تلخ بود كسب نتيجه شكست در اين بازي بود، با اين حال بايد تصميمهاي داور اين مسابقه بررسي شود و كارشناسان درباره آن نظر دهند. علاقه ندارم درباره داوري صحبت كنم اما تصور ميكنم آفسايدهاي اعلام شده در لحظات پاياني بازي يك طرفه بود و هر گاه كه ما در پشت اين داور قرار ميگرفتيم او اعلام آفسايد ميكرد در هر صورت اين نحوه داوريها بايد بررسي شود من بسيار متاسفم براي فوتبال ايران و ليگ برتر. البته به مقاومت تبريك ميگويم اما اين شكست براي ما بسيار تلخ بود و اميدوارم در چهار بازي پيش از پايان نيم فصل كه در خانه داريم پيروز شويم با كسب 12 امتياز قهرماني اين فصل را به دست آوريم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه خاطرنشان كرد: متاسفانه در فوتبال ايران گاهي اوقات بازيكنان حوصله و نظم تيمي را از دست ميدهند . زماني كه تيمها مقابل ما مانند مقاومت بسته بازي ميكنند و ما از فرصتهايمان استفاده نميكنيم آنها به دنبال تنها يك فرصت خواهند بودند كه مقاومت اين كار را انجام داد و به گل رسيد ضمن آنكه پرسپوليس امروز بسيار بدشانس بود و بازيكنان ما در زدن ضربات آخر دقت نداشتند هر چند كه آمار بازي نشان ميدهد كه پرسپوليس از حريف خود برتر بوده است اما، جذابيت فوتبال همين است و شما براي آنكه پيروز شويد بايد گل بزنيد در هر صورت ميدانم كه قلب بازيكنان پرسپوليس براي اين نتيجه شكسته شده است با اين حال همچنان اعتقاد دارم تيم ما ميتواند در ليگ برتر موفق شود.
قطبي ادامه داد: تيم مقاومت نشان داد كه تيمي پرانگيزه و جوانمرد است و صاحب مربي كه ميتواند روحيه را به درون تيم تزريق كند. تصور ميكنم هر تيمي با كسب يك پيروزي در مقابل پرسپوليس شرايط تمام فصل خود را تغيير ميدهد. در هر صورت مقاومت در بازي مقابل پرسپوليس بسيار دفاعي بازي كرد و با 9 بازيكن در خط دفاع كار كرد. ضمن آنكه دروازهبان مقاومت نيز بهترين بازي عمر خود را انجام داد.
قطبي در پاسخ به سوال خبرنگاران پيرامون عملكرد ديكارمو نيز گفت: از ديكارمو به دليل تلاشهايي كه انجام داد راضي بودم هر چند كه او فرصت چنداني در اين بازي به دست نياورد در هر صورت ما بايد به ديكارمو زمان دهيم او در چند صحنه نيمه نخست و همينطور نيمه دوم عملكرد خوبي داشت و بي ترديد در آينده بهتر ميشود اما، مشكل اينجاست كه هر كسي ميخواهد درباره او اظهارنظر كند و به ايرادات ساير بازيكنان كاري نداريم. تنها اين بازيكن را مورد انتقاد قرار ميدهيم. تصور ميكنم ديكارمو يك بازيكن برزيلي باكيفيت است و اگر نظر خبرنگاران چيز ديگري است ديگر موضوع فرق ميكند بسياري از خبرنگاران كه در اين باره نوشتهاند حتي يكبار در عمر خود مربي نبودهاند و من خبرنگاراني را ميبينم كه زير 20 سال سن دارند پس بهتر است به نظرات مربيان و باشگاهها احترام بگذاريم و مطالب را منصفانه بنويسيم چرا آنقدر كه موضوع ديكارمو را بزرگ ميكنيد به بحث داوريها نميپردازيد كه تاكنون امتيازهاي زيادي را از پرسپوليس گرفته است.
قطبي درباره غيبت علي كريمي نيز گفت: كريمي نشان داده است كه يكي از بازيكنان بزرگ فوتبال است و همواره تيم ما را با خود به جلو ميبرد، بازي كردن بدون علي كريمي بسيار دشوار بود و ما در اين بازي دلمان براي كريمي تنگ شد در هر صورت در نيمه دوم چند تعويض انجام داديم تا با چهارمهاجم در زمين بازي كنيم و تلاش كرديم تا از كنارهها بر روي دروازه مقاومت ارسال كنيم اين كار را در بازي در مقابل استقلال نيز انجام داديم كه با اضافه شدن كريم باقري به گل رسيديم به همين دليل نيز امروز كريم باقري را به بازيكنان ميانه زمين اضافه كرديم اما، مشكلي كه داشتيم در دفاع وسط تيم بود چرا كه آنها در بازيسازي دچار ايراد بودند.
قطبي در پايان گفت: با وجود يك شكست نميتوان درباره پرسپوليس اظهارنظر كرد و من صد در صد قول قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر را ميدهم.
اصلا خيالي نيست.
مهم اينه:
پرسپوليس قهرمان ميشه
خدا ميدونه كه حقشه
به لطف يزدان و بچه ها
پرسپوليس قهرمان ميشه
پرسپوليس قهرمان ميشه
بد بازی کردیم ...
دیکارمو هافبک راست ؟!
پاسهای اشتباه زیاد
تعویض نامناسب
منصوری به جای شیری ؟ آخه چرا ؟
دقیقا شیری که تعویض شد تیم ریخت بهم
به نظر من افشین قطبی این بازی رو به تفکرات خودش باخت
هوادار سرتو بالا بگیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به بد بازي كردن يه سور زده بوديم امروز ...........!!!!! در هر نقطه از زمين كه مي ديديم تعداد فجريها دو برابر پرسپوليسيها بود ...... بچه ها حتي نمي تونستند چهارتا پاس سالم تو نيمه زمين پرسپوليس به همديگه بدن !!!! مثل اسب مي دويدند اين فجريها .......... جالبه تمام تيمها همون اندازه كه در مقابل استقلال بي انگيزه ظاهر ميشن جلوي پرسپوليس يهو جون مي گيرند !!!! اين هم از عجايب روزگاره ...... اين همون فجري بود كه 5 تا از استقلال خورد و خم به ابروش نياورد ...... حالا بايد ببينيم استقلال اهواز و اكبر اوتي چه خوابي برامون ديدند ........
نقل قول:
به بد بازي كردن يه سور زده بوديم امروز ...........!!!!! در هر نقطه از زمين كه مي ديديم تعداد فجريها دو برابر پرسپوليسيها بود ...... بچه ها حتي نمي تونستند چهارتا پاس سالم تو نيمه زمين پرسپوليس به همديگه بدن !!!! مثل اسب مي دويدند اين فجريها .......... جالبه تمام تيمها همون اندازه كه در مقابل استقلال بي انگيزه ظاهر ميشن جلوي پرسپوليس يهو جون مي گيرند !!!! اين هم از عجايب روزگاره ...... اين همون فجري بود كه 5 تا از استقلال خورد و خم به ابروش نياورد ...... حالا بايد ببينيم استقلال اهواز و اكبر اوتي چه خوابي برامون ديدند ........
ولی من نظرم یه چیز دیگس...پرسپولیس بد بازی نکرد تا زمانی که گل خورد...یه مشگل داره پرسپولیس بدون کریمی و بادامکی بودن یعنی بدون خلاقیت!!!همه کار می کردن دیگه سوتی تو دفع نمی دادن اما نمی تونستن خوب مهاجم رو تغذیه کنن...نیکبخت هم که امقدر داد و بی داد کرد اعصاب نذاشته بود واس من حالم بهم می خوره از همچین بازیکنایی که همش می گن پاس بده به من می رن تو آفساید وای می سن و توپم گند می زنن امروز اصلاً خوب نبود...خلاقیت!!!کریم هم نمی تونه اون قدر لاق باشه...خلاق یعنی کریمی بادامکی و از حق نگذریم اون جباری تو استقلال که مهاجم رو تو بهترین شرایط می بینند...من عقیده دارم دی کارمو مثل محسن خودمون(خلیلی)خوب تو موقعیت قرار می گیره اما کسی خوب نمی بینتش هر چند اول راه و بد موقعیت از دست می ره...کاش انقدر بدشانس نبود پرسپولیس...انقدر مصدومیت...خدا کنه الونگ و بادامکی و محسن زودتر برگردند...باور کنید اینا همه کار می تونن کنن...بعد از تعویض های واقعاً بد قطبی که بید یه فکری بکنه این اولین بار بود از تعویضهاش ضربه خوردیم باز هم می شه که بشه...نباید وسط زمین رو داد به حریف و همش مهاجم ...امروز هر چی دفاع دفع کرد افتاد دست فجری ها....وقتی توپ نرسه به هافبک به مهاجمم نمی رسه...هر چقدرم از دفاع بریزی وقتی طرف قد بلندن فایده نداره در اصل توپ رو دادی بهشون...
زیاد حرف زدم...امید وارم درست شه همه چی....اما تیم هماهنگ تر شده مخصوصاً تو کارهای دفاعی...
بد بازي نكردن
تو دفاع بد نبوديم بهتر از قبل بوديم.
بد شانسي.
يه گل بد.
پرسپوليس قهرمان ميشه
استقلال داره خوب بازی میکنه...نمی شه گفت داوری هر چند این قهرمانی مشگل کمبود شخصیت داره و دوست داره یه جورایی بهش توجه کنن و تو بازی های پرسپولیس گند می زنه و اون جوری پنالتی می گیره واس حریف(بازی ملوان)و واس استقلالم این جوری خطا!!!!بچه مورد کم توجهی قرار گرفته دیگه..عقده ای شده...
اما از حق نگذریم استقلال خوب بازی می کنه من فکر می کردم خرکی می برند اما نه...چیزی که الآن اکثر تیم ها کم دارن رو اینا دارن...خط هافبک هماهنگ!!!!!!!!و خلاق و تکنیکی...!جباری و جان واریو...و حیدری...
شنیدم قرار الونگ برگرده و آماده شده...اگه این جور باشه من بهتون قول می دم پرسپولیس باز هم درست می شه...من یه ترکیب دارم تو ذهنم که فکر می کنم پرسپولیس باهاش موفق خواهد شد...شما هم بیایین بحث کنیم در موردش:
من سیستم قطبی رو دوست دارم و بهش معتقدم:4-2-3-1
دروازه بان که باید دید کی مصدوم نیست!!!
دفاع مرکزی:من باقری(نبی) و آتسو رو ترجیح می دم به سپهر که خیلی سوتی می ده...
راست دفاع:محمد(تو دفاع بهتر از زارعی)اما تهاجمی تر بود سیستم زارعی
چپ:پژمان
دو هافبک جلوی دفاع:الونگ و زارع که زارع رو به جلو بره(اگه الونگ نبود کریم باشه خوبه)
سه هافبک جلو:
مرکزی:کریم(اگر الونگ بود،اگر نبود کریمی)،راست . چپ:نیکبخت و منصوری آماده!!!!مهاجم دی کارمو
اگر الونگ بود به جای منصوری کریمی بره راست و کریم وسط و نیکبخت چپ...
خدا کمه محسن و بادامکی برسن تا اگر کسی آماده نباشه بشه جاشون رو پر کرد...
من فکر کنم این جوری بازیکن حداقل مشگل نداره دیگه...
خدا کنه زود درست شه همه دارنمی رن بالا دیگه...:great: